Debratech Solutions

+32 (0)51 43 88 39

info@debratechsolutions.be

Vredestraat 1, B-8700 Tielt

High Precision Toolshop

Tool & Die : volledige werktuigen

Spuitgietvormen en stanswerktuigen voor stekkers en connectoren en bij uitbreiding voor alle technische onderdelen met hoge precisie en nauwe toleranties. 

2D & 3D Tooldesign

In het geval van volledige werktuigen, kunnen we vertrekken van een bestaand tooldesign (dat ter beschikking wordt gesteld door de klant) of zorgen we zelf voor een volledig detailleerde 2D & 3D tooldesign. Werktuigbouw wordt pas gestart na vrijgave van het tooldesign door de klant.

Bedrijfsmiddel mét bijhorend proces 

De initial samples worden volledig uitgemeten en de werktuigen worden aangepast waar noodzakelijk tot vrijgave van het product. De werktuigen worden slechts naar de klant gestuurd nadat we hun capabiliteit hebben kunnen aantonen na een productierun van minimaal 4 uur.

Een aantal recente voorbeelden : 

 

 

De eigenlijke leveringstermijn is uiteraard afhankelijk van de complexiteit van de onderdelen en hun hoeveelheden. Richtinggevend kunnen we stellen dat de doorlooptijd voor high-precision parts ongeveer 3 weken is. Voor (spare) parts en electroden bij tools & dies, is dat eerder 3 à 5 weken. De onderdelen worden per luchtvracht naar Europa verstuurd en at random onderworpen aan een controle voordat ze naar de klant gestuurd worden. Veiligheidshalve moet er 1 week gerekend worden tussen verzending bij de partner en het leveren bij de klant.