Debratech Solutions

+32 (0)51 43 88 39

info@debratechsolutions.be

Vredestraat 1, B-8700 Tielt

Werkwijze

Op basis van duidelijke en volledige specificaties

Voor de High Precision Toolshop, ontvangen we van de klant bij voorkeur 2D (dxf of dwg format) & 3D (stp format) files Indien deze niet beschikbaar zijn, bieden we de mogelijkheid om schetsen om te zetten in 2D en/of 3D. Dat kan in Europa, maar ook in Azië.

Voor Feeding Systems, hebben we naast tekeningen van de toe te voeren delen, oriëntatie van de delen en de gewenste output ook samples nodig om een gefundeerde offerte te kunnen maken. 

Bij het begin van de samenwerking met nieuwe klanten geven we er de voorkeur aan om de tekeningen en andere klantspecifieke eisen samen rond de tafel door te nemen en te bespreken. Dat zorgt voor minder onzekerheden en een betere communicatie met alle betrokken partijen.

Projectflow

 

procesflow2-1.jpg

Voor wat betreft High Precision Toolshop is het onze doelstelling om ten laatste 2 werkdagen na ontvangst van de aanvraag en het uitklaren van eventuele onduidelijkheden of onvolledigheden, een offerte te bezorgen.

Bij Feeding Systems moet u eerder rekenen op 1 à 2 weken voordat we u een offerte kunnen bezorgen.

Indien de klant zich kan terugvinden in ons voorstel, vragen we een schriftelijke bestelling ter bevestiging. Aansluitend sturen we een opdrachtbevestiging met vermelding van de eigenlijke leveringstermijn.

Tijdens de productie, doen we op regelmatige tijdstippen project follow-up. Dit zorgt ervoor dat we zeer goed op de hoogte zijn over de status van een project en, indien noodzakelijk, tijdig kunnen bijsturen. Door deze werkwijze zijn er weinig of geen verrassingen op het vlak van leverbetrouwbaarheid.

Voordat de onderdelen uit de High Precision Toolshop naar onze klanten vertrekken, worden ze onderworpen aan een ad random kwaliteitscontrole.

Ten slotte worden de goederen klaargemaakt voor verzending naar de klanten.